Klar til indflytning – spar den forudbetalte husleje!

Rygaard Park består af 3 boligkomplekser med 70 nye to- og treværelses lejligheder i størrelsesorden fra 72-95 m2. Boligerne har stort fokus på materialer, kvalitet og finurlige detaljer som skaber en unik atmosfære som du allerede vil mærke når du træder ind ad døren.

Se lejlighederne

Lindholm Brygge, et boligkvarter i udvikling

Lindholm Brygge er et tidligere industriområde, som over de seneste år har undergået en stor forandring til i dag at være et dejligt boligmiljø. Limfjorden og store rekreative områder udgør tilsammen et pragtfuldt miljø, og således en af Aalborgs nye attraktive bydele.

Lindholm Brygge, der ligger helt ned til fjorden, Lindholm Strandpark og fredet naturområde – men samtidig tæt på Aalborgs muligheder via cykel- og gangsti. Her er også beachvolley, træningsredskaber og en lille sti, der indbyder til en gå- eller løbetur ud i naturen. Desuden har du Vestbyens mange kultur- og fritidstilbud indenfor kort afstand ved blot at krydse Kulturbroen.

Skal du ud i landet, kan du fra Lindholm Brygge nemt springe på et tog fra Lindholm St., lige som du har let adgang til både lufthavnen og motorvejen – og parkering i området er ikke noget problem. Lindholm Brygge – Aalborgs nye attraktive bydel, der er fuldt færdigetableret og derfor ikke med byggekraner fremadrettet.

Find din kommende lejlighed
Kulturbroen til Aalborg indenfor 950 m.
Busforbindelse og tog indenfor 400 m.
Lige ved fjorden og naturskønne områder
Tæt ved indkøbsmuligheder
Altan eller terrasse til alle lejligheder
Alt i hårde hvidevarer
Elevator
Brugsret til parkeringsplads
Find din kommende lejlighed

Et område med alt tæt på

Skal du ud i landet, kan du fra Lindholm Brygge nemt springe på et tog fra Lindholm St., lige som du har let adgang til både lufthavnen og motorvejen – og parkering i området er ikke noget problem. Lindholm Brygge – Aalborgs nye attraktive bydel, der er fuldt færdigetableret i sommeren 2020.

Find din kommende lejlighed

1x B y gning A B y gning B B y gning C